Compatibel bouwen


Het uniform maatsysteem.

Start met efficiënt ontwerpen, bouwen en wonen dankzij meer standaardisatie en kies voor een opleiding met alle richtlijnen.

Modular Open System for Architectural Design

Het uniform MOSARD®-maatsysteem is een driedimensionaal grid dat opgebouwd is op basis van veel voorkomende maatvoeringen in de bouwsector en standaard maatvoeringen die terugkomen in het ontwerpen van gebouwen.
Dit maatsysteem vormt de basis voor de op elkaar afgestemde ontwerp- en bouwcomponenten.

Compatibel
wonen

Uw woonnoden en -wensen, maar ook die van de maatschappij zelf, zullen blijven veranderen. Dankzij de circulaire componenten van MOSARD kan elke compatibele bouwpartner voortaan mee aanpasbare gebouwen gaan realiseren.

Compatibel ontwerpen & bouwen

Dankzij standaardisatie en open industrialisatie kan iedereen binnen de bouwketen niet enkel efficiënter bouwen, maar ook gebouwen creëren die aanpasbaar en betaalbaar zijn gedurende hun volledige levensloop.

Opleiding: ‘Compatibel ontwerpen & bouwen’

Tijdens een sessie van maximaal een halve dag worden alle richtlijnen van MOSARD uitgelegd a.d.h.v. voorbeelden en worden al uw vragen ook beantwoord.
Na de opleiding voltooid te hebben ontvangt elk bedrijf het label ‘Mosard Member’.
Interesse? Onze projectleider zal u contacteren voor een juiste datum!

Meer efficiënt ontwerpen, bouwen en wonen.

Met het uniform maatsysteem van MOSARD realiseren architecten en fabrikanten voortaan aanpasbare en duurzame woningen, kantoren, hallen, steden, …

"Zoals we nu bouwen kan het niet meer verder, elk nieuw gebouw is telkens opnieuw maatwerk waardoor elk project opnieuw bestudeerd moet worden. Traditioneel bouwen is daardoor niet meer betaalbaar.”
Ruben Braeken
Architect

Word compatibel met MOSARD.

Wij vragen enkel een ontwerp.
Download gratis de ontwerpbibliotheek en maak ook kennis met de circulaire componenten van MOSARD.

"Dankzij MOSARD is er een efficiëntere samenwerking, wordt bouwen minder complex en is het budget beter onder controle. Daarnaast verliezen we door de kortere werftermijn ook minder tijd aan administratie en coördinatie en hebben we meer tijd voor creativiteit.”
Ruben Braeken
Architect